Skip to content

Frågor & Svar

Kan man välja vilja produkter man vill sälja?

Absolut! När ni bestämmer er för att sälja med oss kan ni välja att antingen lyfta hela sortimentet i säljarnas individuella webb-shopar, eller så väljer ni specifika produkter. Detta väljer ni när ni får bekräftelsen som kommer efter att ni skickat in infon på Kom Igång

Hur lång tid har man på sig att sälja?

Ni väljer själva vilken försäljningsperiod ni vill ha och hur länge webb-shoparna ska vara aktiv. När försäljningsperioden är över skickar vi produkterna och ni får en 30 dagars faktura som gör att ni har tid att samla in betalningar från köpande kunder.

Hur går leveransen till?

När försäljningen är avslutad så skickar vi varorna till vald plats. Därefter kan säljarna hämta de varor som de ska leverera ut till sina kunder.

Hur sker betalningen?

Ni får en specifikation på alla säljares försäljning och en faktura på totalbeloppet. Ni har 30 dagar på er efter leverans att betala fakturan vilket ger säljarna tid att leverera produkterna till sina kunder, och föreningen tid att samla in betalningar från säljarna.

Finns det ett minimumkrav på vad man ska sälja?

Nej, ni säljer så mycket (eller lite) som ni vill i de allra flesta fall. På logoprodukter som vi tar fram specifikt till er förening (solglasögon, gympapåse, tygkasse och posters) så är det minimumkvantiteter för att tillverka dessa på 50-100 st. För exakta detaljer se  frakt och leveransvillkor från samarbetspartners

Betalar vi för frakten?

Frakten ingår i försäljningen bara man uppnår viss nivå. För exakta villkor från olika samarbetspartners, se våra fraktvillkor från respektive samarbetspartner.

Finns det ett minimumkrav på antal säljare?

Nej, ni bestämmer själva hur många säljare och individuella webbshopar ni vill aktivera

HUR KOMMER VI IGÅNG?

Det är enkelt!

När ni skickat in formuläret till oss så återkommer vi inom kort med information och skapar kampanjen med individuella länkar till de säljare ni registrerat. Ni får också ett säljpaket med grafiskt material som kan hjälpa era säljare öka sin försäljning!

Hur ni kan öka er försäljning
13_Social Media
Dela på Sociala medier
14_Online Store-1
Dela en QR-kod med länk till din webbshop
23_Promotion
Skriv ut flygblad att dela ut till grannar och kollegor