HISTORIEN OM FÖRENINGSFRÄMJANDET

Vi tycker föreningslivet är till för alla. Det handlar om gemenskap och ett delat intresse. 


När vi säger att idrott är bra för våra kroppar samt mentala hälsa är det få som säger emot. Vi är dessutom många som skriver under på vilka goda förutsättningar och fina minnen just idrottsutövandet – och det tillhörande föreningslivet – har gett oss.

Minns du den första klass- eller lagresan du gjorde?

Eller kanske har du kvar några vänner eller bekanta du lyckats träffa via föreningslivet?


Vår vision är att stärka lag-, klass- och föreningsandan och samtidigt ge föreningar förutsättningar att uppfylla sina drömmar. Vi vet att det krävs ekonomi för att få utbildade ledare, spelare och funktionärer. För att kunna åka på tävlingar och skapa laganda och minnen för livet. Därför erbjuder vi enkel, effektiv och lönsam föreningsförsäljning samt hjälp med framtagning av merchandise och försäljning av den. Vi lämnar er inte när varorna kommit, då börjar jobbet!


Våra produkter skall vara lätta att sälja och produkter som alla behöver. Det ska inte vara en uppoffring att handla för slutkund, utan ett bra erbjudande samtidigt som man gör en god sak för barnbarn eller grannen. Vi vill att vinsten skall gå till föreningarna, inte till företag som skor sig på föreningar. Målet är att föreningar ska kunna sälja produkter som varje hushåll har behov av. På så vis gör vi ett så litet klimatavtryck som möjligt och konsumerar inte en massa onödiga produkter i onödan.


Bakom föreningsfrämjandet finns mångårig erfarenhet och kompetens inom detaljhandel och inköp. Från åren inom detaljhandel har vi kunskap om hur man genomför effektiva och lönsamma kampanjer utifrån storlek, målgrupp och plånbok.


Låt din förening växa tillsammans med oss på Föreningsfrämjandet.

MEDARBETARE

JONAS

FÖRSÄLJNING

Jonas är försäljnings och kundansvarig. Jonas har tidigare ägt egna butiker inom detaljhandel och hjälper nu större föreningar att förverkliga sin potential och tillgodose fansens behov.

jonas@foreningsframjandet.se

ANDERS

INKÖPARE

Anders är inköparen som ser till att vi har stabila leverantörer som levererar i tid.

anders@foreningsframjandet.se

CAMILLA

GRAFISK DESIGNER

Camilla är grafisk designer och skapar allt det visuella på föreningsfrämjandet. Har du en bra idé så gör Camilla verklighet av den.

camilla@foreningsframjandet.se