FÖR ETT STARKT OCH VÄLMÅENDE FÖRENINGSLIV!

Lättsålda produkter som uppskattas för att bygga lagkassan
  • Samma pris som i butik eller lägre
  • Från samarbetsleverantörer som vill stötta föreningslivet
  • Noga utvalt och kvalitetstestat
Produktutbudet uppdateras kontinuerligt från våra samarbetspartners

Merchandise till din förening
  • Kepsar, mössor, tröjor, halsdukar
  • Vi delar på risken!
  • Våra grafiker tar fram design - tillsammans med er!
Föreningsfrämjandet
VÅRA PRODUKTER

Kvalitativa produkter som alla hushåll behöver

Vi väljer produkter från företag som vill vara med att stötta föreningslivet genom att låta föreningar och skolklasser sälja deras produkter till samma pris (eller lägre) som i butik men med en generös vinstmarginal som föreningen/klassen behåller!

Alla ska vara vinnare

6 rullar med 25 påsar på vardera för 100 kr, varav ni tjänar 40kr.
Det är bra förtjänst till föreningen, lättsålda produkter för säljaren samt bra pris för slutkund där alla blir vinnare!
pacson_soppåsar_polynova_f40
FÖRUTSÄTTNINGAR

Vi skapar förutsättningar så ni enkelt kan bygga lagkassan för den där cupen eller lägret

Föreningsfrämjandet_firande_kille
Egen enkel webshop med unika sidor för varje säljare

Alla som säljer får en egen sida som enkelt kan delas på sociala medier. Vill ni sälja grannens virkade kläder genom vår webshop? Då ser vi till att lösa det.

Lättsålda produkter

Våra produkter är av hög kvalitet och miljöbra val. Vi säkrar leverantörer med produkter av hög kvalitet, till kokurrenskraftigt pris (till samma pris som i handeln) men marginalen går till föreningen/skolklassen i stället.

Ingen ekonomisk risk

Vi tar inget betalt i förskott, har 30 dagars faktura, och inga dolda kostnader.

Enkel logistik

Inga dolda kostnader, våra priser är inklusive frakt. Alla produkter kommer levererade till en angiven adress. Därefter kan alla komma och hämta sina produkter för att leverera ut. Ni behöver inte stå med ett lager innan ni börjat sälja.

alnoif

“ Lättsålda avfallspåsar i bra kvalitet. Enkel webbshop och trevlig personal som hjälpte genom hela processen.

På två veckor sålde vi 12 paket per spelare.”

Nina, Alnö IF
sandvik

“ Så skönt och smidigt att slippa arbete med beställningslistor och manuell rapportering. Spelarnas egna webshop gjorde det smidigt att dela på facebook och enkelt att kunna sälja produkterna.”

Emma, Sandviks IF
Är ni redo att komma igång?

Enkelt, kravlöst och riskfritt!